Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike air force 1 worldwide pack zwart

#1
[Image: 1-worldwide-ck6924-001-noir-jaune.jpg]
Het iconische silhouet duwt bijna 40 jaar in de industrie en het wordt nog steeds als een doituble.com origineel origineel beschouwd. De Air Force 1-schoen, oorspronkelijk uitgebracht in 1982, is ontworpen door Bruce Kilgore. Destijds was het ontworpen als basketbalschoen. Hoewel het vandaag de dag nog steeds als basketbalschoen kan worden gebruikt, heeft zijn erfenis veel verder reikt dan het hardhout.

Het Sportswear "Worldwide Pack" is gemakkelijk een van de grootste collecties die nike schoenen grijs rood Nike dit jaar heeft onthuld, en heeft deze zomer zijn afkomst snel aangevuld met meer uitvoeringen. Na het onthullen van een alternatieve zwarte kleurstelling van de Air Max 90, maakt de capsule plaats voor een andere populaire Swoosh-levensstijl om mee te doen: de Air Force 1 Low.

Deze AF1's combineren op effectieve wijze elementen, zowel neutraal als neon, en wikkelen het gladde leren bovenwerk in een lichtere grijstint, en accentueren nike air force 1 worldwide pack zwart accenten van markeerstiftgroen naar de tongen en hielen van het merk, evenals het lipje met het globe-logo aan de achterkant van het Swoosh. Elders op deze Nike-schoenen houden de dingen een grijsschaal, omdat de Nike-ruiten een matzwarte nubuckhuid krijgen, terwijl het zoolstuk volledig is omhuld met een witte afwerking.

Het Nike Worldwide Pack Nu kopen wordt een optie groter met een "Zwart / Flash Crimson / Wit" Nike Air Force 1 Low. Net als een eerder opgedoken 'Wit/ Volt'-iteratie, heeft de nieuwste low-top Air Force 1 thema-specifieke branding op de laterale kraag. Details over de hiel en tong verwennen zich met een levendig 'Flash Crimson' dat ook een Air Max 95 en Air Max 90 in het 'Worldwide Pack' heeft geanimeerd. Profiel Swooshes onderbreken verder het "Zwarte" leren bovenwerk van het paar in een vaag koraal. Onder de voeten knikken de zoolunits naar de originele make-up van het silhouet, gezien hun 'witte' tonale opstelling.

https://www.doituble.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)