Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike air max 2090 φθηνα

#1
Παρουσιάζοντας το nike air max 90 sales Ελλάδα Pinnacle Venice. Μία από τις πιο ξεχωριστές εκδόσεις της σειράς Air Max 90 για την Άνοιξη βλέπει διάφορες αποχρώσεις του λευκού να καλύπτουν μια εικονική σιλουέτα. Όπως πάντα με τις εκδόσεις NikeLab, το απόθεμα θα είναι περιορισμένο και τα μεγέθη αναμένεται να εξαντληθούν γρήγορα. Αν σκοπεύετε να πάρετε ένα ζευγάρι, φροντίστε να ενεργήσετε γρήγορα την ημέρα της κυκλοφορίας. Θα δημοσιεύσουμε απευθείας συνδέσμους προς όλους τους διαθέσιμους προμηθευτές στις σελίδες μας στο Facebook και στο Twitter. Για όσους αγαπούν τον απλοϊκό σχεδιασμό, το Air Max 90 μπορεί να επιλέξει όλα τα κουτιά. Μια υπόλευκη σκιά στη μεσαία σόλα και το μαρκάρισμα συμπληρώνουν το ανοιχτό χρώμα βάσης. Φτιάχνει μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση που δίνει μια πρόσθετη πινελιά κατηγορίας σε οποιαδήποτε στολή αυτό το καλοκαίρι.

Μέρος των τριών πακέτων πάνινα παπούτσια που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με το CDG, το COMME des GARÇONS a Nike Air Max 95 Grey είναι κατασκευασμένο για να κάνει μια επίπτωση. Πρώτη φορά στο διάδρομο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού για το SS20, αυτό το ζευγάρι είναι πιο εύκολο στο στυλ από όσο νομίζετε. Παρουσιάζεται σε ένα τονικό λευκό και γκρι χρώμα, το ύφασμα σε αυτό το ζευγάρι είναι στρωμένο και τελειωμένο με ξεφτισμένα άκρα για να αποτίσει φόρο τιμής στην αποδόμηση της τάσης. Οι επικαλύψεις σουέτ προσθέτουν στοιχεία ανθεκτικότητας και υπογραφής των εμβληματικών Nike Air Max 95 instructions όπως κορδόνια τύπου βοηθητικής εφαρμογής, nike air max 95 Ελλάδα οδοντωτό πέλμα για λαβή και έμπλαστρο λογότυπου Nike Air στη φτέρνα - διασφαλίζουν ότι ο φορέας θα αντιπροσωπεύει πάντα το Swoosh.

Το Swoosh δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την πλήρη έκταση των προτάσεών του για την Άνοιξη του 2021, αλλά πρόσφατα παρείχε μια ματιά σε ένα παστέλ Air max 90 2090 ιδανικό για το Πάσχα. Ενώ δεν είναι πλέον το νεότερο μοντέλο της σειράς Air Max, το «παπούτσι της το μέλλον »εξακολουθεί να προσφέρει έναν σχεδιασμό μελλοντικής σκέψης. Η αδιαφανής συνθετική κατασκευή σε όλο το επερχόμενο ζεύγος επιδίδεται σε αποχρώσεις πορτοκαλί, ροζ, μοβ και πράσινο. Τα Mudguards εμπνευσμένα από το Air Max 90 έχουν έναν υπόλευκο τόνο που επιτρέπει στους γύρω τόνους να απολαμβάνουν πολύ περισσότερο στο προσκήνιο. nike air max 2090 φθηνα Τα περίβλημα γύρω από την ορατή μονάδα αέρα κάτω από τα πόδια, καθώς και τα πάνελ TPU στη φτέρνα, λαμβάνουν μέρος σε ένα ανοιχτό μωβ απόχρωση που οδηγεί την αισθητική κατοικία που είναι έτοιμη για ελατήρια.

Το Nike Air Max Additionally III (3) δεν έχει την ίδια δημοτικότητα με το αρχικό του Updated Air, αλλά συνεχίζει να είναι ένα τολμηρό βασικό στοιχείο σε περιστροφές πάνινα παπούτσια στο εξωτερικό. Για το πιο πρόσφατο στιλ του, το μοντέλο της δεκαετίας του 2000 έχει επιδείξει το "Ghost Green" με λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να περάσουν για ένα πρωτότυπο χρώμα. Γνωστή στο Λονδίνο ως "Tn3", η σιλουέτα διαθέτει μια επιθετική σχεδιαστική γλώσσα που ανέβασε το εντυπωσιακό vol από το εναρκτήριο Air max tn Plus. Το TPU επικαλύπτει το πλέγμα, nike air max plus φθηνα Greece το ανώτερο ντεγκραντέ λειτουργεί σε συνδυασμό με μια μελλοντική δομή τακουνιού προς τα εμπρός για να ρίξει μια ματιά στις φιλοδοξίες του Swoosh στα τέλη του αιώνα. Όπως προαναφέρθηκε, το "Ghost Green" ζωντανεύει το παπούτσι με τρόπο παρόμοιο με το αρχικό "Hyper Blue" και τις πορτοκαλί επαναλήψεις. Ένας "απόχρωση γλυκού νερού" - απομνημόνευση εισέρχεται στο μείγμα σε όλο το μαρκάρισμα, ενώ το "Μαύρο" και το "Λευκό" συμπληρώνουν τα κενά.
ReplyForum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)